برگزاری سومین جشنواره کیک های سالم در مدرسه علمیه مشکات

تراکت-کیک

مدرسه علمیه مشکات به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) و حلول ماه رجب سومین جشنواره کیک های سالم ویژه طلاب این مدرسه را برگزار می کند.

تراکت-کیک

مسئول تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه مشکات به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) و حلول ماه رجب از برگزاری سومین جشنواره کیک های سالم ویژه طلاب این مدرسه خبر داد.

خانم عبادی روز یکشنبه از برگزاری سومین جشنواره کیک های سالم ویژه طلاب مدرسه علمیه مشکات، مورخ سه شنبه 14 اسفند در سالن طبقه سوم ساختمان شهید مطهری(ره) خبر داد.

وی گفت: این برنامه فرهنگی به همت قسمت تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه مشکات جهت تقویت روحیه نشاط و کسب انرژی طلاب برگزار می‌شود.

خانم عبادی افزود: درصورت تمایل خواهران شرکت‌کننده به فروش کیک ها، هزینه ها صرف انجام امور فرهنگی خواهد شد.

مسئول تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه مشکات ادامه داد: شرکت در این جشنواره تنها برای طلاب این مدرسه مجاز بوده و افراد به صورت تک نفره و همچنین در قالب گروه های 2 تا ۴ نفره انواع کیک به رقابت می‌پردازند.

خانم عبادی در ادامه بیان داشت: طلاب متقاضی این مدرسه جهت شرکت در این جشنواره می‌بایست حداکثر تا مورخ 13 اسفند با مراجعه به دفتر تربیتی فرهنگی مدرسه، ثبت نام و کد دریافت کنند.

مسئول تربیتی فرهنگی در پایان افزود:بازدید از این جشنواره برای عموم طلاب آزاد می باشد.

شماره تماس: ۳۲۱۱2347

مطالب مرتبط :