نکات قابل توجه جهت شرکت در آزمون میان ترم

images-148

جهت مشاهده نکات، کلیک بفرمایید.

نکات قابل توجه جهت شرکت در آزمون میان ترم

1. امتحانات آنلا ین از طریق سامانه دانش پژوهان، آیکن امتحانات قابل دسترسی و به صورت تستی برگزار می گردد.
  2. تعداد امتحانات میان­ترم هر درس به شرح ذیل می باشد:
  • دروس صرف1و2 - نحو1و2 و 3 - منطق2 و3 – اصول2و3- فقه1و2و3  هر کدام 2 امتحان میان  ترم دارد.
  • دروس احکام1 و2 و3 و4- منطق1- کلام1 و2 و3 - اصول1 - فلسفه1 و2-  مفاهیم1 و 2 و تفسیر المیزان هر کدام  1 امتحان میان ترم دارد.
  1. تعداد سوالات هر آزمون، 10 سوال و هر سؤال 2 نمره می باشد.
  2. زمان پاسخگویی به هر آزمون، 30 دقیقه می باشد (به ازاء هر سوال، 3 دقیقه ) برگزاری آزمون های میان ترم، در 3 هفته برنامه ریزی شده است.
  1. ساعت شروع آزمون 16وپایان آن 18عصرمی باشد.(به مدت 2ساعت)
  2. زمان شرکت در آزمون به اختیارشماودرمحدوده زمانی مشخص شده دربرنامه امتحانات می باشد.
  3. به عنوان مثال : درس صرف1 که یکی از امتحانات آن در هفته اول برگزار می شود طلبه می تواند از  ساعت 16تا18عصربه مدت 30دقیقه ( 99/8/1) در امتحان شرکت کند.
  4. جهت پاسخگویی به سوالات، فقط از لپ تاپ و رایانه استفاده نمایید. استفاده از گوشی و تبلت،  شما را در پاسخگویی دچار مشکل می نماید و عواقب آن به عهده خود طلبه، می باشد.
  5. در صورتی که در یک هفته چند امتحان دارید.جهت شرکت در امتحان، برنامه ریزی نمایید.
  6. شرکت درآزمون فقط درزمان مشخص شده امکان پذیرمی باشد.
  7. در بین سوالات، سوال «بدون جواب» وجود ندارد، لذا باید به تمامی سوالات پاسخ دهید.
  1. براى مشاهده و پاسخگویی سوالات هردرس، فقط یکبار و به مدت مشخص شده برای آن آزمون( 30 دقیقه) می­توانید وارد آزمون مربوطه شوید، و چنانچه وارد مرحله پاسخگویی به سوالات آزمون آن درس شدید حتی پاسخی هم ندهید دیگر حق شرکت در آزمون درس مورد نظر را نخواهید داشت ؛ لذا چنانچه آمادگی شرکت در امتحان درسی را ندارید ، شرکت در آزمون را به زمان دیگری که آمادگی دارید، موکول کنید.
  2. طلاب عزیز توجه دارند که هنگام پاسخگویی نبايد به كتاب يا جزوه مراجعه نمایند.
  3. برای پاسخگویی به هر سوال به طور متوسط 2 الی 3 دقیقه در نظر گرفته شده ؛ لذا به دلایل امنیتی اگر در صفحه آزمون وارد شوید و پاسخی ندهید بعد از 3 دقیقه سیستم اجازه ادامه امتحان رابه شما نمی دهد، در این حالت، سریعا از آزمون خارج و مجددا وارد شوید.
  1. اگر در حین پاسخگویی ارتباط شما به هر دلیلی با سامانه قطع شد و یا خطای سرور داد و از مدت اختصاص یافته (30 دقیقه) فرصتی باقی مانده است از سامانه خارج و مجددا وارد آزمون شوید.
  2. سعی کنید سوالات را در مدت حداکثر  15الی 20 دقیقه اولیه پاسخ دهید تا فرصت کافی جهت بازنگری و مرور مجدد برای شما باشد.
  3. چنانچه با مشكل قطعی برق یا اینترنت و ... مواجه شدید، جهت رفع مشكل باپشتیبان امتحان تماس برقرارکنید.

موفق باشید

مطالب مرتبط :